Gašo

JG | Kto ma nepozná, môže ľutovať ... kto ma pozná, už ľutuje:)

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
jangaso
Pochybnosti Zdroj: www.facebook.com
 
musimreagovat
musimreagovat | 27.2.2023 14:36

Myslím, že umelá inteligencia veľmi rýchlo pochopí, že sa zničíme aj sami a nebude sa o to ani pokúšať:)


Len tak
Len tak | 27.2.2023 16:09

presne. A kedy to tá umelá inteligencia zistí, to sa dozvieme tak, že sa bude domáhať kávičky.


aaa
aaa | 27.2.2023 16:44

S prirodzenou jebn.tosťou žijeme od počiatku, odkedy sme opustili rajskú záhradu. Umelá inteligencia to je nóvum. Ale dovolím si tvrdiť že to čo dnes novinári nazývajú um.in., ešte nie je um.in. ako ju poznáme z ved.fan. filmov. Napriek tomu je to ako každý ľudský vynález - dobrý sluha ale zlý pán.


vsetkovklude
vsetkovklude | 27.2.2023 18:10

Že rajskú záhradu, cvrkol som si dpč, mal by si varovať predom, keď ideš dávať bomby :D


obserr
obserr | 28.2.2023 08:31

podla toho, co si predstavujes pod rajskou zahradou .. podla Harariho to bolo tesne pred polnohospodarstvom, kedy boli homo sapiens najzdravsi a najbystrejsi a najflexibilnejsi .. potom si nas ochocili psenica, dobytok & co., aby sme sa o ne starali a nasledne nabozenstva, aby sme moc nefrflali (pricom najnovsie nabozenstvo je konzum/spotreba)


VelkyNevykonny
VelkyNevykonny | 28.2.2023 09:44

Chlapci, tak tu máte odpoveď priamo od Chat GPT, myslím, že má právo sa vyjadriť :))))

VK:"Čo je pre ľudstvo nebezpečnejšie? Umelá inteligencia, alebo prirodzená jebnutosť?"

AI: Je dôležité si uvedomiť, že umelá inteligencia a prirodzená jebnutosť sú dva odlišné a nesúvisiace pojmy. Prirodzená jebnutosť sa týka chýb v ľudskej mysli, ktoré môžu viesť k nebezpečným rozhodnutiam, konfliktom a dokonca aj vojnám. Na druhej strane, umelá inteligencia sa týka schopnosti strojov a počítačov učiť sa a robiť rozhodnutia na základe dát.

V súčasnosti existuje reálna obava z toho, že umelá inteligencia by mohla byť nebezpečná pre ľudstvo, ak by sa stala príliš silnou alebo by bola použitá na neetické účely. Napríklad, ak by sa umelá inteligencia stala autonómnou a schopnou robiť rozhodnutia bez zásahu ľudí, mohla by sa stať nekontrolovateľnou a nebezpečnou. Preto je dôležité, aby sa vývoj umelé inteligencie kontroloval a aby sa zabezpečilo, že bude používaná v prospech ľudského blahobytu.

Na druhej strane, prirodzená jebnutosť ľudí môže tiež byť nebezpečná, najmä ak viede k násiliu a konfliktom. Je dôležité si uvedomiť, že aj keď umelá inteligencia môže byť nebezpečná, nemôžeme jednoducho ignorovať problémy v ľudskej mysli a spoliehať sa na stroje, aby ich vyriešili. V konečnom dôsledku je dôležité, aby sme ako spoločnosť pracovali na zlepšení ľudskej mysle a používali technológiu v prospech nás všetkých.


vlado
vlado | 28.2.2023 15:56

vyhlasujem startup: umelá jebnutosť. peniaze mi budete posielať na môj účet, ako protihodnotu dostanete predplatné denníka štandard.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader