Gašo

JG | Kto ma nepozná, môže ľutovať ... kto ma pozná, už ľutuje:)

jangaso
Jediné Zdroj: www.facebook.com
 
JG
JG | 15.12.2020 20:32

@Test Testovací neviem sa vyjadriť ku všetkým,ale o mlynčeku na mäso a mlynčeku na mak môžem povedať, že aj napriek tomu že majú viac ako 40 rokov, tak stále fungujú bez problémov :)


register
register | 15.12.2020 20:54

Podobne aj ten na orechy :)


vlado
vlado | 15.12.2020 21:05

tieto mlynčeky sa nevyhadzujú ale dedia


dbrd
dbrd | 16.12.2020 09:37

Test testovaci je asi mlade ucho, lebo hlavne preglejkove stoly sa pod takymito mlyncekmi stencovali a stencovali. A dodnes funguju. Su totiz cele z kovu. Maximalna jednoduchost, maximalna ucinnost. Teda podla sily ruky :-)


Katolibanec
Katolibanec | 16.12.2020 10:10

pri vsetkych tychto mlyncekoch sa nicia zavity na tych sroboch ;)
pri tom na orechy vlavo dole je zavit narezany do hrubsieho plechu, ten sa zoderie rychlejsie ako zavit na srobe :D
A vacsina su z krehkej zliatiny a videl som uz niektore zlomene v polovici po pade na zem ..


register
register | 16.12.2020 10:14

Katolibanec preco nam kazis radost? :(
Najlepsi bol ten makovy. Som sa vzdy namakal jak hovado, mlyncek zahriaty, tricepsy jak svarcneger... :D


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 16.12.2020 12:06

tie veci su tak nadizajnovane aby sa kazili a kupovali sa nove veci.


register
register | 16.12.2020 12:32

ale zas jasne, vsetko mechanicke sa raz pokazi.
aj ked, dal by sa vyrobit brutalny mlyncek napriklad na ten mak s trecimi plochami z kvalitnej nastrojovej ocele, oskou na gulockovych loziskach, telo nie z liatiny ale z ocele aby sa to nerozbilo atd.
to by vydrzalo v pohode starocia. len kto by to kupil? :)


casemx
casemx | 16.12.2020 21:44

@Test Testovací. cukor sa tam davalna zaver by sa precistil.
Hrubka mlyncekovania, sorry neviem ako sa to vola sa tusim dala nastavit, aby to pekne mlelo mak. ale uz dlho som to nerobil.


reproduktor
reproduktor | 16.12.2020 22:30

na tom zltom makovom sa ako prvy ulomil ten lievik hore. Nastavuje sa skrutkou na oske za ruckou, cim viac pritiahnes, tym viac prilieha ten mleci konus.

Tie v pravom stlpci nepoznam. Zeleny vpravo dole vyzera ako makovy, je to tak? A ten vpravo hore, to je co?

Zvysne styri ziju a tusim sa na dochodok nechystaju.


vlado
vlado | 17.12.2020 09:38

cukor sme ho dávali iba na konci, po mletí. slúžil na vyčistenie od maku.


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 17.12.2020 14:50

mne sa mari, ze ten zlty vpravo hore bol na vlasske orechy. A este sa mi mari, ze to bol odrb (dnes by bol v teleshoppingu) a riadne nefungoval. ale to uz je davno, mozem sa aj mylit...


smiler
smiler | 21.12.2020 17:50

Zľava doprava: Mak, slíže, káva, orechy, mäso, mak.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryťZatvorit reklamu
loader