Gašo

JG | Kto ma nepozná, môže ľutovať ... kto ma pozná, už ľutuje:)

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
jangaso
Rozdiel Zdroj: www.facebook.com
 
| 19.9.2020 22:25

Až na to, že tá prvá dvojica nás len bavila. Tá druhá nás baví čím ďalej tým menej ... a celkom úspešne nám likviduje ekonomiku, mentálne zdravie, dôveru v štátne inštitúcie a podobne. Už to dávno prestalo byť smiešne.


mikchalus
mikchalus | 19.9.2020 22:32

presne tak. ti dolu su extremne nebezpecni a pustosia cele slovensko. tfuj hnus, prec s nimi.


mikchalus
mikchalus | 20.9.2020 00:11

test testovaci... sa uz zobud a prestan verit tomu strasidelnemu straseniu. je viac nakazenych ale stale MENEJ CHORYCH. tak strasia vybranymi jednotlivymi pripadmi, napr extremne azko obeznou dievcinou (mozno trosku sa obezite priblizovala hlavnemu hygienikovi) atd...


theory
theory | 20.9.2020 07:09

@mikchalus
"je...stale MENEJ CHORYCH" si si vycucal z prsta alebo máš prístup k tajným štatistikám, ktoré nikto nechce zverejniť a tie oficiálne štatistiky sú klamstvo?

Lebo podľa všetkých dostupných informácií počet hospitalizácii s Covidom (to sú tí, čo sú naozaj chorí) neustále rastie, tempo sa zvyšuje a pri tempe ako dnes sa všetky lôžka na infekčných oddeleniach zaplnia do 4-5 týždňov


JG
JG | 20.9.2020 08:47

@Test Testovací iba troll? To si sa moc nepochlapil, som zvyknutý na lepšie nálepky :)). Len pre tvoje info, COVID nepovažujem za "chrípku", od rúška nikoho neodhováram lebo som presvedčený že poriadne znižuje % nakazenia sa, každému vysvetľujem že zahltenie kapacít nemocníc je tá najnebezpečnejšia vec čo COVID dokáže spôsobiť takže by sme si nato mali dávať pozor, atď... A napriek tomu mi tento obrázok prišiel vďaka tej podobe fakt vtipný a preto je tu. Lebo ak si tak matne spomínam, tak guláš je práve miesto pre vtipné videá a fotky... :)


aaa
aaa | 20.9.2020 08:48

ja nerozumiem jednej veci. v marci sa hovorilo ze sa kapacity v nemocniciach zaplnia do par tyznov, preto potrebujeme splostit krivku. prešlo pol roka ktory sme nasou zodpovedostou ziskali statu aby sa pripravil ako nam slubovali pan velkomozny a zrazu mame par desiatok hospitalizovanych a za tri tyzne nam maju dojst kapacity. volakoho by bolo kopnut do zadku ci?


Vara
Vara | 20.9.2020 09:23

Liberálne vtipy, už sa blíži k úrovni kotlieb.


mikchalus
mikchalus | 20.9.2020 13:34

pomer nakazenych a chorych sa stale prudko znizuje, chori aj taze pripady v POMERE k nakazenych prudko ubudaju. sila virusu klesa. vsetci ale panikaria, lebo celkove je toho viac.


JG
JG | 20.9.2020 15:12

@Test Testovací neberiem to osobne, je mi viac-menej jedno ako ma vnímajú ľudia čo ma nepoznajú. Ja som tým chcel iba povedať, že tá vtiponosť prípadne ako teraz hovoríš prvoplánovosť je závislá od uhla pohľadu. A práve vďaka tomu, že mnohí majú ešte aj tu na guláši svoj pohľad zastretý kadejakými ideologicko-politicko neviem akými filtrami, tak som už bol nácek, smerák, fašista, liberál, slniečkár, homofób, rasista, komunista, troll atď atď :) Vždy v závislosti od toho, koho "filtra" sa mnou zdieľaný vtípek dotkol...


tmiro
tmiro | 20.9.2020 16:34

Ja som počul, že celý svet nám závidí. Tak prečo by sa tým dvom mali smiať?

A mikchalus, počet ludi s príznakmi stúpa a nie klesá


mikchalus
mikchalus | 20.9.2020 16:59

tmiro: POMER ludi s priznakmi k poctu nakazenych STALE KLESA


mikchalus
mikchalus | 20.9.2020 21:42

stale pisem ze je POMERNE menej churych vzhladom na nakazenych. tie strasenia s nasledkami su uz do oci bijuce... tie strasenia o nasledkoch, to uz je fakt trapnejsie ako chemtrails... ale co ked sila virusu prudko klesa, hospitalizovanych je kazdy 40 zisteny nakazeny (takze z celkovo nezistenych je to mozno tak kazdy 100-500... takze treba strasit inak, tak strasme nasledkami. bububu. bububudu nasledky....


mvrht
mvrht | 21.9.2020 09:19

zeby sa na nich smial cely svet som nejako nepostrehol... smeje sa na nich len nasa elita naroda, amaterski virologovia studovani v miestnych krcmach.


| 21.9.2020 16:09

sme premianti


mikchalus
mikchalus | 21.9.2020 22:16

ano testik testovatikovy, hlavne ten obrovskyt prepad ekonomiky... stalo to za zachranu ovela menej ludi, ako zomrie roiocne na beznu chripku ? nezommrie kvoli tomu prepadu ekonomiky celkovo za niekolko rokov obvela viac ludi, ako sa zachranilo ????


mikchalus
mikchalus | 21.9.2020 22:29

testicek testickovaty: ja neviem, ci by nam zavideli, keby kazdy rok na pol roka zastavime na zimu ekonomiku a zachranime niekolko stoviek zivotov ktore podlahnu obycajnej chripke. to je presne ale uplne presne to iste... pri chripke sa to zda kokotina, ale pri kovide je to ok ? ze je to na hlavu postavene ? ano to je. este sa uvidi, ci to stalo za to a ci to bolo adekvatne, cas ukaze.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader