Gašo

JG | Kto ma nepozná, môže ľutovať ... kto ma pozná, už ľutuje:)

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
jangaso
Konečne kvalitná technika pre kreatívne centrum RTVS Zdroj: crz.gov.sk
 
| 2.3.2023 08:45

troska mi uchadza pointa. to akoze ked je Kolikova v predstavenstve akciovky, ta akciovka nema podnikat? jebe vam?


Valiant
Valiant | 2.3.2023 08:52

Kolíková tam naposledy figurovala v 2016. Ale dnes je tam ako jediný člen predstavenstva nejaký Kolík. Či je príbuzný, iba môžem hádať.


JG
JG | 2.3.2023 08:57

@| ja som to pochopil ako narážku na jeden citát z 2021 "Nemám prospech zo žiadnej zákazky so štátom" :) Ale inak asi máš pravdu aj ty, že keď niekto riadi štát, nemal by sa uchádzať o štátne zákazky aby bolo pokoj. Podnikanie by som politikom aboslútne nezakazoval, ale na druhej strane by som im znížil plat na minimálnu mzdu, lebo keď podnikajú, tak padá argument aby kvalitní ľudia išli do politiky, musia byť dobre zaplatení. Vysoké platy v politike priťahujú ako sa ukázalo hlavne neschopné prospechárske kurvy :)


JG
JG | 2.3.2023 09:00

@Valiant ak myslíš Michala, tak to je jej brat :) Oni sa tie prepojenia riešili už dávnejšie, hento je iba nová vec https://www1.pl...nflikte-zaujmov


ja-som ja
ja-som ja | 2.3.2023 09:06

No hlavne ona v tej firme od r.2016 nefiguruje a už ani nieje vo vláde.
To aby celá jej rodina prestala podnikať a radšej šla na úrad práce?


tmiro
tmiro | 2.3.2023 09:18

Všetci tí kvalitní ľudia a úspešní podnikatelia z HZDS, SNS, ZRS, SDĽ, ANO, ale aj SDKÚ KDH, atď.. záhadne boli najuspesnejsi a najviac v biznise zarábali vždy akurát čírou náhodou keď boli vo vláde a úplne náhodné a zahadne práve na podnikaní so štátom. Ono to vyzerá podozrivo ale je to len náhoda.
Napr podľa mňa keď si minister zdravotníctva a podnikás v oblasti štátneho podnikania (dodávas veci všelijakým monopolnym ci akým subjektom ako nemocnice, vuc atď) tak keď si bol v biznise tak si nemal čas poriadne zarobiť, proste podnikal si makal si, robil si co sa dalo a nemal si veľa času, zarobil si len čosi. Ale keď si minister, tam sa od prace nepretrhnes, máš čas, veľa voľná a zrazu máš čas zarobiť, máš času venovať sa aj svojej firme atď... Áno viem ze to znie trochu paradoxne, ale verte mi


JG
JG | 2.3.2023 09:36

@ja-som ja ani don Robert nebol asi v žiadnej firme, či? :))) Nedalo mi to a tak som sa kvôli tunajším hindopichom pozrel na tú firmu a som úprimne rád, že sa firme Kolíkovcov začalo konečne dariť. Teraz jediná zakázka za 3,76 mega, to je viac ako celoročné tržby 2021 (3,54 mega) a dokonca ešte viac ako trojročné tržby v období (2018-2020 - 3,71mega). Tržby 2022 ešte na finstate nie sú, ale čakám že zhodou okolností sa aj v tom roku zadarilo :)


ja-som ja
ja-som ja | 2.3.2023 09:46

don robert má iné zdroje príjmov, pár uniknutých nahrávok už mohlo ozrejmiť každému, že on nepotrebuje rodinné firmy. No evidentne si žije nad pomery k tomu, čo oficiálne zarába. Môžeš toto tvrdiť o Kolíkovej? Máš nejaký dôkaz, že ešte stále profituje z príjmov tejto firmy? Inak je to len bullshit.


Neci

JG
JG | 2.3.2023 10:16

@ja-som ja don robert to má cez starú. O kolíkovej sa ťažko zisťujú veci, lene si pamätám že ešte za čias štátnej tajomníčky bývala medzi tými čo mali problém pri podávaní majetkového priznania. A oficiálne bolo prezentované iba toto Členovia vlády, ktorí v roku 2019 nepôsobili vo verejných funkciách, príjmy neuviedli, priznali však nehnuteľnosti a iný majetok. Šéfka rezortu spravodlivosti Mária Kolíková priznala byt a pozemok v bratislavskom Starom Meste, podiel na rekreačnom dome s pozemkom v Ľubietovej či podiely v s. r. o.


ja-som ja
ja-som ja | 2.3.2023 10:40

don robert má percentá zo zákaziek cez starú? teda mal, teraz je odrezaný. Tá nahrávka počiatka dáva možnosť pochopiť ako to chodilo za vlády fica.
O ficovi sa omnoho ťažšie niečo zisťuje, lebo nič nieje vlastne jeho. U kolíkovej aspoň vedia adresu trvalého pobytu.


tmiro
tmiro | 2.3.2023 11:44

Fico je teda taký slabší Matovič


Sun-c
Sun-c | 3.3.2023 16:43

To zadanie predmetu diela je naozaj skvost. Jedine co niektorym specifikaciam zariadeni chyba je prve pismenko nazvu vyrobcu. Citam zadanie, poviem si nazov a typ, citam prilohu a AHA, trafil som... :D Cisty vyvar na tom ksefte tak 3/4 miliona.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader