Gašo

JG | Kto ma nepozná, môže ľutovať ... kto ma pozná, už ľutuje:)

jangaso
Víťaz Zdroj: www.facebook.com
 
XX
XX | 14.11.2022 13:51

kludne si viem aj rusku SPZtku predstavit


dzumandzi
dzumandzi | 14.11.2022 14:12

Zavist nie je pekna vlastnost.


Eamileann
Eamileann | 14.11.2022 14:39

Závisť naozaj nie je pekná vlastnosť, a k tomu demagogické vytváranie dojmu, že dobrá ekonomická situácia utečencov akýmkoľvek spôsobom diskredituje fakt, že niekto uteká pred hnusnou vojenskou agresiou voči svojej krajine (nie, nesúvisí, oni naozaj utekajú pred vojnou, nie pred chudobou, aspoň drtivá väčšina z nich), je dôkazom o úbohosti autora aj šíriteľov. Ja viem, JG, že povieš, že je má byť vtip, ale bohužiaľ, to neobstojí... Ak z toho odmažeš ten kontext "akíže utečenci, veď majú drahé iPhony...", tak tam neostane absolútne žiadna pointa, len debil by sa smial na holom fakte, že luxusný športiak ide rýchlo. A ak Ti toto príde vtipné práve ako vychádzanie v ústrety dezolátskemi naratívu, že keď sa utečenci majú ekonomicky dobre, to znamená, že to žiadni utečenci nie sú a je to zase len dôkaz spiknutia západu proti Rusku, tak sa nebezpečne približuješ svetu nášho Jojoja a iných miestnych ch*jov. Premýšľaj, čo chceš povedať príspevkom, prv než ho zazdieľaš...


JG
JG | 14.11.2022 14:43

@XX tak ale to by bol zas víťaz o najrýchlejšieho okupanta :)

@dzumandzi aká závisť, však McLareny sú jedny z najrýchlejších áut a hento je tuším Spider s maximálkou cez 300km


JG
JG | 14.11.2022 14:51

@Eamileann to že pre niekoho vtipné veci musia byť v prvom rade v súlade s jeho ideológiou, politickou orientáciou, vierovyznaním atď mne je u prdele :) A na to, že mne tu na guláši práve z tohoto dôvodu neraz nadávajú som si už zvykol :)


Tupolin
Tupolin | 14.11.2022 15:02

Media mi povedali, ze sa na tomto nemam pravo smiat tak len cusim a drzim picu.


Eamileann
Eamileann | 14.11.2022 15:04

JG, tu nejde absolútne o to, že to nie je v súlade s niečou "ideológiou, politickou orientáciou, vierovyznaním atď", nevyhováraj sa. Keď budeš svojim "humorom" naznačovať, že holokaust sa nikdy nestal, tak je dôkaz o Tvojej ulúbohosti, nech by si to vydával za akýkoľvek "seriem na vaše ideológie a náboženstvá" postoj. A s týmto príspevkom je to veľmi podobné...

Neupieram Ti právo dávať sem čokoľvek chceš, ale upozorňujem a vysvetľujem, za akých okolností je tento konkrétny príspevok vtipný a čo z toho vyplýva o Tebe ako o osobe, ktorá to za vtip považuje. Si s tým naozaj stotožnený? Ak áno, tak to o Tebe nevypovedá nič dobré totálne bez ohľadu na moju ideológiu...


moses
moses | 14.11.2022 15:16

Tak toto je este jeden z tych JeGeho nevinnejsich vtipkov. Uz tu postol aj vacsiu zumpu. Inak odporucil by som mu vypocut si pribehy zien, ktore museli utiect spolu s detmi do inych krajin. Som zvedavy ako moc by sa zasmial...


blackota
blackota | 14.11.2022 15:16

co je toto za vyjebany zdegenerovany kmen, ktory bude zavidiet aj okupaciu a vyhladzovaciu vojnu?


JG
JG | 14.11.2022 15:28

@Eamileann sorry, prekrúť si to kľudne ako chceš, kľudne zo mňa urob aj popierača holokaustu ak ti to urobí dobre, hoci ja som ani ten holokaust ani utrpenie vojnou zasiahnutých Ukrajincov nikdy nepopieral.
Za mňa: vidím na obrázku jedno z najrýchlejších áut čo sa dajú kúpiť, je registrované na ukrajinského občana, čo sú v dnešnej dobe vo väčšine prípadov mimo Ukrajiny vojnoví utečenci. Je tam český text, takže to pôsobí ako keby to bolo fotené v ČR (pritom to tak vôbec nemusí byť). Ale z toho vzniká ten vtipný záver, že keby sa spraví súťaž v ktorej by Ukrajinci mimo Ukrajiny súťažili autami na rýchlosť, určite by bol jeden z najrýchlejších ak nie úplne najrýchlejší. Takto som to videl a pobavil sa ja. Akékoľvek iné drísty a výklady a podsúvania sú už iba čisto tvoje výmysly...


mod
mod | 14.11.2022 15:28

Ďalšia gašovina. Keď si bohatý nemáš nárok utekať pred vojnou.


JG
JG | 14.11.2022 15:38

@mod jebe? Kde konkrétne niečo také píšem?


ja-som ja
ja-som ja | 14.11.2022 15:41

Ale nikto nevie, či práve tento utekal pred vojnou, nie je jasné kde a kedy sa to fotilo. Ale je jasný účel tohto obrázku - rozdúchať vášne, vystupňovať averziu voči ukrajincom cez závisť a pod rúškom "humoru".
Aj drahšie mobily im už závideli tí, čo tvrdili, že ukrajinci majú všetko zadarmo a nám nič nedajú. Najviac kričali dlhodobo nezamestnaní poberači sociálnych dávok, že im ukrajinci berú robotu. Bolo tu už aj tvrdenie, že ukrajinky tu zvádzajú miestnych mužov, lebo sú tu bez chlapov, rozbíjajú rodiny.
Bohužiaľ, ani jedna ukrajinka čo som stretol, po mne nič nechcela. okrem tej, čo nám v práci upratuje. Aby som jej uhol, keď vysávala.


JG
JG | 14.11.2022 15:47

@ja-som ja a čo s tým ja akože mám robiť, kurvy existujú bez ohľadu na národnosť, sprostému zoberie robotu iba múdrejší, nemehlu šikovnejší, mobil si môže kúpiť každý aký chce - kto tvrdí že nemôže, tak dostatočne nechce. Aby som to zhrnul, ľuďom vždy jebalo, jebe aj bude jebať bez ohľadu nato, na čom sa budem ja smiať. A humor rozdúchava vášne iba u tých, ktorí sa na neho pozerajú tak ako som opisoval vyššie.

PS: vtipy nie sú faktografické spravodajstvo, ale je pravda že súčasné spravodajstvo neraz pripomína vtipy (nemenovaný zdroj, pravdepodobne, údajne, bla bla bla). Mier všetkým.


mod
mod | 14.11.2022 15:49

Áno, tebe. Všetci čo postujú tieto fotky luxusných aút s ukrajinskou značkou majú jediný cieľ - vyvolávať hejt voči týmto ľuďom. Možno budeš prekvapený ale aj na Ukrajine žijú ludia ktorý si vedia zarobiť a na týchto autách tu prichádzajú z jediného dôvodu, uchrániť svoj majetok pred ruskou špinou. Tvoje snahy očierňovať takto trápne Ukrajincov tu nie sú žiadnou novinkou.


Katolibanec
Katolibanec | 14.11.2022 15:50

@JG ale uz len ten fakt, ze je toto pre niekoho vtipne odraza jeho ideologiu a politicku orientaciu.. takze ten narativ, ze si nestranny a ide len o vtip tu neplati.


Eamileann
Eamileann | 14.11.2022 16:02

Ty s vážnou tvárou tvrdíš, že vtipné Ti je je na tom naozaj iba to, že luxusný športiak ide rýchlo? No, Ty musíš mať inak vtipný život, rovnako vtipných samozrejmostí nájdeš okolo seba v každej sekunde tucty. Viac k tomu nemám čo povedať, snáď si na seba hrdý...


mod
mod | 14.11.2022 16:33

Takze po chvili patrania. Fotka pochadza z prvych dni vojny, je odfotena v Budapesti. V EU uz vyvolala niekolko hiaxov v snahe vyvolat nenavist voci ukrajincom. Vid:
Madarsko: https://olkt.net/ukran-menekult-budapesten-a-bakats-teren/
Polsko/Nemecko https://konkret...1105748-5791184
So slovenskom nema auto nic spolocne. Maximalne mohlo prejst par km slovenskymi cestami z Uzhorodu po Milhost. Ale preco by to nemohlo posluzit putlerovci Gasovi na vyvlanie aspon malickej nenavisti voci Ukrajincom? Gaso nabuduce skus pouzit aspon aktualnu fotku, hoaxy na nej postavene uz obehli pol europy.


mod
mod | 14.11.2022 18:24

JojkoMojkoZajko: Uplny zaklad je ze aj keby bolo to co pise Jojojo 100% pravda tak je to nepodstatne. Zbohatlici z Ukrajiny odisli na francuzku rivieru a nepomahaju Ukrajine... A? To znamena ze Ukrajine napadnutej Ruskom netreba pomahat alebo ze vsetci Ukrajinci su zli? To co tu spomina Jojojo znamena akurat ze na Ukrajne su aj zboghatlici co zdrhli a nepomohli... takych najdes v kazdej krajine tak ako najdes aj takych co pomahaju nepriatelovi. Toto nie je ziadna ruska propaganda. Jojojo "objavil" ze medzi Ukrajincami su bohate skupe ku*vy :D To je asi tak vsetko. Je to asi tak prekvapive ako keby nas hypoteticky napadlo Madarsko v snahe o navrat Felvideku a Kocner (hypoteticky na slobode :) ) by usiel a nedal by ani cent na pomoc Slovensku vo vojne s Madarskom a nejaky nemec by sa v diskusii na internete cudoval preco Nemecko pomaha Slovensku napadnutemu Madarskom ked nejaky vypaseny Kocner sa vala na jachte v Karibiku a nepomaha Slovensku.


mod
mod | 14.11.2022 18:43

Detektiv Oriesok Jojojo, mohol by si vypatrat kam zmizlo 1 a pol miliona zimnych uniforiem ruskej armady? https://novayag...re-missing-news
Ja len pre predstavu, na prelome februara a marca ked zacala vojna zautocilo na Ukrajinu okolo 180000 ruskych vojakov. Za par mesiacov vojny sa minuli tak zacali verbobat medzi nezamestnanymi alkoholikmi a vaznami. Ti sa minuli takmer okamzite. Odhadom par desiatok tisic kusov. Potom prisla mobilizacia. Nech ratam ako ratam, rusom zmizli zimne uniformy pre niekolko armad/mobilizacii.


ja-som ja
ja-som ja | 14.11.2022 18:50

@jg, ja viem, že ty si ten "vtip" nevytvoril, len sa čudujem, že sa ti to zdá smiešne.


Eamileann
Eamileann | 14.11.2022 18:53

"ale prečo sú gulášisti podráždení, keď si z tých zbohatlíkov robí JG srandu?"
> Jojojo, nezaslúžiš si reakciu, ale pre zvedavých náhodných okoloidúcich: nie sme podráždení a JG si nerobí žiadnu srandu zo zbohatlíkov, to by sme totálne pochopili, on šíri, možno nevedome a možno nie, dezinfosračky vypustené s jediným cieľom: spôsobiť medzi jednoduchými nechuť pomáhať Ukrajincom. Lebo veď akú pomoc oni potrebujú, keď majú takéto autá, no nie? A to teda humor nevidelo ani z rychlíku, pretože na Ukrajinu medzitým padajú a stále padajú ruské bomby a teror považuje Rusko za validnú stratégiu. Slušne som vysvetlil a spýtal sa JGho, či vie, či šíri, to je všetko... JG zatiaľ ani zďaleka nedosiahol Tvoju úroveň, aby dosiahol titul ľudského odpadu ako Ty, to sa bude musieť ešte veľmi snažiť, môžeš ostať pokojný :P


mod
mod | 14.11.2022 18:58

Jojojo:
Majetky ruskym oligarchom boli skonfiskovane koli ich podpore Putina. Ak je dovod zkonfiskovat majetok ukrajinskym oligarchom tak som za ale z toho co si napisal chapem ze sa "previnili" akurat tym ze byvaju v akychsi vilach a luxusnych hoteloch. Urcite su tych ukrajinskych milionarov cele davy ze?
Kamo ty musis byt neuveritelna socka ak takto zaslepene dokazes zavidiet este aj pomoc celej Ukrajine pre nejakych "ukrajinskych milionarov vo vilach a luxusnych hoteloch" Uz sama o sebe tato tvoja urban legend znie ako totalna pitchovina.


mod
mod | 14.11.2022 19:58

Jojojo:
K tvojej otazke: "šak dobre, ale prečo sú gulášisti podráždení, keď si z tých zbohatlíkov robí JG srandu?"

Nikto sa tu nezavzdusnuje. Co je vtipne na fotke auta zbohatlika? Ako si tym robi srandu zo zbohatlika? Ved ten zbohatlika sa rad pochvali fotkou svojho auta casto aj sam a nemyslim si ze to robi preto aby bol smiesny. Tieto vtipy maju za ciel vyvolat nenavist voci ukrajinskym utecencom.

Nevycitam Gasovi ze tu tento vtip dal. Sme v slobodnej krajine a prave preto je tu diskusia. Tak ako Gaso ma pravo tu zverejnit tento vtip tak aj my mame pravo povedat ze nejde ani tak o vtip ako o snahu vyvolat nenavist voci vsetkym Ukrajincom, presne taku nenavist Jojojo akou si postihnuty ty ked koli nejakym ukrajinskym oligarchom/milionarom vo vilach a luxusnych hoteloch odsudzujes pomoc Ukrajin od krajin medzi ktore patrime aj my.

U Gasa uz dlhsie sledujem snahu vykreslovat Ukrajincov ako zlo. Robi to inteligentne. Medzi kvantum standardnych vtipov udrbanych z netu umietnuje tieto proruske akoze vtipy (tvoja taktika Jojojo je omnoho primitivnejsia).

Gaso mal kedysi ako avatar tu na gulasi take ohnive pismena JG. Presne take iste logo ako sa da najst na https://www.jangaso.sk/. Preto si myslim ze ide o toho isteho cloveka. Na tomto blogu v sekcii "Pisu ini" deli media na "Spravy hlavneho prudu" (inymi slovami mainstreamove media) a "Ine spravy" (z nazvu to nie je jasne ale po otvoreni kazdy pochopi ze ide o konspiracne media od Zem&Vek az po Badatela) Takto deli media urcita specificka skupina ludi. Kazdy nech si urobi vlastny nazor.


moses
moses | 14.11.2022 20:03

Lol! Janko, Ty si teda iny kokot 😅
Ako mal som nejake podozrenie uz predtym ale teraz si ma vazne presvedcil 🤭


ja-som ja
ja-som ja | 14.11.2022 22:28

Jednoduchý Jojojo a jeho jednoduché "myslenie" a riešenia.


mod
mod | 14.11.2022 22:57

Jojojo teda ti vadi Ukrajinska korupcia. Stat rozkradnuty oligarchami ktori usli do luxusu a nepomahaju. Opat, toto je problem ktory ma kazdy stat, v kazdom state je urcita miera korupcie, cim dalej na vychod tym horsie. Inymi slovami ak ti vadi ukrajinska korupcia tak z tej ruskej by si sa posral. Vid 1,5 miliona zmiznutych zimnych uniforiem pre niekolko ruskych armad a ich caka zima na fronte na ktory onedlho nastupia desiatky tisic Ukrajincov po dlhodobom treningu vojskami NATO... proti poloholym mobikom bez vycviku, zvacsa byvalim vojakom v zalohe co dron a vsetky tie nove metody boja a zbrane nevideli ani z rycghlika. vies si predstavit ten masaker? Ale tebe vadi ukrajinska korucia lebo zijes v state ktory Ukrajine pomaha. Bud naopak rad ze pomahame. Cim skor Ukrajina vyzenie Rusov zo svojho uzemia tym menej ich pomrie.
Nic z toho nie je dovod nepomahat Ukrajine. Aj keby bola Ukrajina zazracna krajina jedina na svete bez korupcie tak bez vojenskej pomoci zapadu by nemala sancu. Iba moderne zbrane a kvantum sovietskej tehniky z postkomunistickych statov EU (kde patri aj Slovensko) umoznili ze Ukrajina vyhrava a ziskava uzemia (zhruba pred hodinou prisla sprava ze sa Ukrajincom podarilo prerazit liniu juzne od Svatove)


moses
moses | 14.11.2022 23:30

Od kokotka 😉


mod
mod | 15.11.2022 01:32

Jojojo:
1. Predpokladám že preto lebo naši politici o zločinoch ktoré spomínaš nevedia a je možné že sú iba výplodom konspiracnej scény. Ak by aj vedeli tak sú to narozdiel od putinovych zločinov interne záležitosti Ukrajiny. Putin porušuje medzinárodné právo a to najhrubšia spôsobom akým krajina môže porušovať medzinárodné právo. Vedením vojny. Že Ukrajina toleruje svojim oligarchom rozkrádanie? Ich problém a opäť to nie je dôvod neponáhľať Ukrajine. Opäť sa vrátim k príkladu s hypotetickom napadnutím Slovenska Maďarskom a nemeckom občanovi zamýšľajúcom sa v internetovom fóre prečo by mal pomáhať Slovensku keď sme tu roky tolerovali rozkrádanie oligarchami ako Bodor, Brhel, Suchoba ziskupenými okolo Fica ktori cez rôzne tendre ukradli stovky miliónov eur.
2. Čo sa týka stavania sôch ľuďom ako Taras Šuchevyč. Ukrajina má pohnutú minulosť. My sme tí poslední čo majú čo kritizovať. U nás v rovnakom obdobi pôsobil istý Tiso ktorý poslal do plynu 80 tisíc vlastných občanov a ešte za každého zaplatil 500 ríšskych mariek. A tiež tu máme blbov ktorí ho adorujú dodnes (dal by som ruku do ohňa že k ním patríš Jojojo). Rovnako aj na Ukrajine nájdeš podobnú lúzu. Opäť to nie je dôvod Ukrajinu nepodoporovať.


mod
mod | 15.11.2022 01:44

Jojojo nie si tu prvý krát, tvoje názory sú tu známe. Tebe na podpore Ukrajiny nevadía nejaký ukrajinský oligarchovia alebo minulosť Ukrajiny. Sú to z tvojej strany iba výhovorky a hľadanie zámienky prečo Ukrajinu nepodporovať. Skutočne ti vadí že koli podpore západu kde patríme aj my Ukrajina vyhráva a to všemocne Rusko dostáva do držky. Mýtus o mocnom Rusku a druhej najsilnejšej armáde na svete sa rozplynul ako prd v trenkách.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader