JG

Ján Gašo

JG | Kto ma nepozná, môže ľutovať ... kto ma pozná, už ľutuje:)

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
jangaso
A ďalej? Zdroj: www.facebook.com
 
salamoon
salamoon | 11.10.2021 20:04

a co dal? odstrihni si ten strasny man bun... :P


Lodovik
Lodovik | 11.10.2021 22:06

Nie je to nejak vela vody?


salamoon
salamoon | 11.10.2021 22:32

ide o to, ci ju chces lepkavu, alebo sypku....


Lodovik
Lodovik | 11.10.2021 23:50

Uz si niekedy daval ryzu s vodou v pomere 1:3?


salamoon
salamoon | 12.10.2021 01:32

neviem aky pomer.... gramaze ani objem neriesim. zalejem ryzu vodou aby bola nad ryzou, a potom este niekolkokrat dolejem ked vidim, ze treba.


Hovado
Hovado | 12.10.2021 07:28

ja to tiež tak robim, akurat miesto vody lejem pivo, miesto do hrnca nalievam do pohara a ryžu vynechám. Odporúčam!


Valiant
Valiant | 12.10.2021 08:57

Odkedy varím celozrnnú natural, tak to robím ako s cestovinou, veľa vody a po polhodine varenia zliať.


| 12.10.2021 09:20

Toto je presne problém partnerského vzťahu. Chlap urobí presne čo mu žena povie ... a aj tak je zle, že to nepochopil.


JG
JG | 12.10.2021 09:38

@Lodovik pri tej vreckovej môžeš dať pomera aj 1:10 :D Inak mne to pri klasickom varení vychádza tak, že pri varení s pokrievkou stačí 1:1,5 pri varení bez 1:2


mj
mj | 12.10.2021 10:46

co dalej ? Spytat sa uja guuugla, ako sa vari ryza, lebo ta zena to viditelne nevie :D


Katolibanec
Katolibanec | 12.10.2021 13:26

1:1,5


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 12.10.2021 15:31

ja davam přiměřeně


vlado
vlado | 12.10.2021 15:52

vždy 1 ku 2, biela, parboild aj natural, tú varím v tlakovom hrnci


 
Nie ste prihlásený, pre pridavanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader