Gašo

JG | Kto ma nepozná, môže ľutovať ... kto ma pozná, už ľutuje:)

jangaso
Horí Zdroj: www.facebook.com
 
| 8.10.2021 13:09

Ešte pred dvomi rokmi by som sa z takého názoru smial, ale teraz som presvedčený, že obe "aktivity" sú cielene vyvolané. Keď vládne chaos a strach, masy sú ľahšie ovládateľné.


vlt
vlt | 8.10.2021 15:15

Ideologicke vojny - to je nieco v com sa extremisti oboch taborov uplne vyzivaju. Tu nieje ziadna dobra strana a zial sa to stale viac radikalizuje.


Len tak
Len tak | 8.10.2021 19:37

Nehádž to na druhú stranu, tá krava je čisto vaša.


| 8.10.2021 20:04

Su cielene politicky vyvolane, ale nie kvoli ovladaniu mas, ale kvoli erozii sudrznosti vladnej koalicie.

Predstav si, ze si opozicny politik, lebo tvoji 3 politicki superi vytvorili koaliciu. Ano ako opozicnik mozes vykrikovat v patlamente, chodit do medii, atd... ale mozes sa snazit efektivne narusat vztahy v koalicii tym, ze budes cielene zakulisne podporovat skupiny, ktorych agenda bola upzadena. Budes ponukat hlasy svoje aj inych a cim blizsie bude koniec koalicie tym vyssie odstredive sily mozu posobit(najma u tych ktorym konci mandat) Rovnako erozivne sa samozrejme mozu chovat politici koalicie ktori maju reputacny a iny problem. Napr sme rodina ma velky peoblem ak ide o boj s korupciou, podporou zastupbych tem ala potraty cele svk riesi aka je zaborska a nie co robi zilinka a inspekcia a ako tam vstupuje sis.

Cize je to obdobne ako ked slota vykrikoval do tankoch aby prekril zlodejstva sns


tmiro
tmiro | 9.10.2021 08:00

1. Anonym, ktoré 2 aktivity?
(jedna bude možno boj za zakázanie potratov ale nie som si istý, druhú netuším vôbec.. Boj proti zakazovaniu potratom? No jasne ze ten by bol vyvolaný umelo a nie prirodzene. Bol by vyvolaný zakazovaniu potratov...)


tmiro
tmiro | 9.10.2021 08:01

*zakazovanim


vlt
vlt | 9.10.2021 22:31

@Len tak: Ano. Komunisti presne takto argumentovali - kto nie je s nami je proti nam. Binarna logika. Rozumny nazor u vas ani neexistuje. Kazdopadne v tejto zabo/mysej vojne ma kazdy tabor svoju "kravu" - ta progresivna v rovnakom case hovorila o dekriminalizacii marihuany takze si kludne vytvor alternativny bilboard.

Bottom line: Verejna debata ako z filmu "Blby a blbsi"


Len tak
Len tak | 9.10.2021 22:41

Kto nie je s nami, je proti nám je výmysel komunistov ? Binárna logika ? Rozumný názor u koho u nás ? :-)

Zato katolíci sú známi, že sú tolerantní ku všetkým :-) Dávno pred komunistami :-) Logiku majú multihodnotú vo viacerých rovinách - podľa toho, čo im viac vyhovuje. A rozumnými názormi sa u nich len tak hemži. Z každého biskupa rozumné názory priam sršia. Možno aj 5 rozumných názorov majú ... :-)

Joj, vlt, ty si humorista. Čoby blbí a blbší, ty si vtipnejší vyhráva!


vlt
vlt | 9.10.2021 22:49

Ja som nikdy nepovedal ze bigotny katolik je lepsi ako progresivny komunista? Nikdy. To je zas len binarna logika. Ja opovrhujem extremistom z ktorejkolvek strany kedze mam dost rokov aby som vedel zhodnotit oboch.

Ak si uvedomite ze extremistickou retorikou sice zocelite jadro ale stratite moznost oslovit normalnych ludi tak zistite ako prekrocit tien vasich politickych stran.


Len tak
Len tak | 9.10.2021 22:58

Progresívny komunista ? :-) Ideš, humorista.
Jasne, že opovrhuješ extremistami z oboch táborov, len žerieš Kuffu, Záborskú a toho, čo požehnával Kotlebu. Veď to ani žiadni extrémisti nie sú, však ? Len takí obyčajní dobrí ľudia, ktorí oslovujú masy.


vlt
vlt | 9.10.2021 23:05

"Progresivny komunista" vs "Bigotny katolik" to je tvoje vnimanie sveta ale nie vacsiny. Ludi co si vymenoval radim do tej druhej - teba zatial zial do tej prvej. Si rozumny clovek - mas na viac! Len trocha vystup z bubliny.


Len tak
Len tak | 9.10.2021 23:44

Iste, moje vnímanie je len bigotný katolík vs progresívny komunista.

Ešteže ty tu operuješ s týmito pojmami, ale vnímanie je to samozrejme moje :-)

Vtipálek.


Len tak
Len tak | 9.10.2021 23:46

Ale uhádol som, že Záborská a Kuffa sú pre teba normálni ľudia, zatiaľ čo tí, ktorým sa ich konanie nepáči, sú extrémisti, však ?

:-) Prepáč, ja teba nepovažujem za rozumného. :-)


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader