Gašo

JG | Kto ma nepozná, môže ľutovať ... kto ma pozná, už ľutuje:)

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
jangaso
Homovývoj Zdroj: www.facebook.com
 
Nehanebná bublina
Nehanebná bublina | 17.9.2021 12:44

Ja sa takisto ohradzujem voči tomu, aby nám lesby odlákavali manželky od šporákov a gejovia unášali parťákov od našich stolov v krčmách.


Xytrolin
Xytrolin | 17.9.2021 14:47

Prečo by niekto racionálny propagoval homosexualitu, ak samy homosexuály tvrdia, že to nie je niečo, čo sa dá vybrať alebo zmeniť? Ergo, kto potom očakáva od heterosexuála, že na základe údajnej propagandy, zmení svoju preferenciu? :) Ja som nezaznamenal žiadnu propagandu. Ale zaznamenal som osvetu, a snáď nikto nechce tvrdiť, že v tejto krajine bigotov a ťapákovcov nie je takáto osveta potrebná?


Xytrolin
Xytrolin | 17.9.2021 14:48

*homosexuáli


ja-som ja
ja-som ja | 17.9.2021 14:52

Takmer moje slová xytrolin.


vlt
vlt | 17.9.2021 15:02

Ked oznacis druhu stranu za bigotov a tapakovcov tak si uz s akoukolvek "osvetou" skoncil.


JG
JG | 17.9.2021 15:32

@Xytrolín keď považujem organizovanie pochodov s pre mňa "podivnými" účastníkmi, maľovanie dúhových prechodov, vyvesovanie vlajok, písanie rozprávok o princovi s princom atď minimálne za kontraproduktívne aktivity, ak nie rovno za propagadnu, tak som bigot, alebo ťapákovec? Alebo rovno homofób? :D


leader
leader | 17.9.2021 16:58

@xytrolin "Prečo by niekto racionálny propagoval homosexualitu, ak samy homosexuály tvrdia, že to nie je niečo, čo sa dá vybrať alebo zmeniť?" - moznoze cielom nie je niekoho ineho prekonverotvat z hetero na homo, moznoze ciele su politicko-spolocenske. To ta nenapadlo?


leader
leader | 17.9.2021 17:00

@JG kazda komunita ma svoje extremne kridlo. Katolici maju katoliban, praviciari maju kotletu, homosi maju ucastnikov pride. Nic prekvapujuce. Mlciaca vacsina danej komunity obycajne s tymi extremistami nesuhlasi.


| 17.9.2021 17:37

Moja babka chova sliepky, kohuta nema, a ja som si vsimol, ze sliepky po sebe skacu ako keby sa pokusali kopulovat. dve otazky:
1. su tie sliepky obetou lgbt propagandy? .... alebo
2. pan boh ich take hriesne stvoril?

Chudak sliekpy, isto mali v zivote moznost volby, a teraz pojdu do pekla. Ani neviem ci mam tie ich hriesne lgbt vajcia jest, a co este ak pride na rad lgbt polievka. Dpc prosim poradte.


Hovado
Hovado | 17.9.2021 18:04

Nevidel som dúhový príde, ani som nečítal rozprávku o princoch takže neviem o žiadnej propagande. Možno to ani nie je propaganda, len pripomenutie že takí ľudia existujú a netreba nimi opovrhovat. Ľudia sú zlí a nenávisť vie jedného dohnať aj k samovražde


register
register | 17.9.2021 18:59

Som za osvetu ale taku normalnu ludsku. Je to tazke, kedze dnes ked prostemu cloveku poviete homosexual, ide okamzite do bloku a prestane pocuvat. Na druhej strane cital som ze tusim v dansku (?) Pripravili pre deti knizku o santaklausovi, ktory bol cierny homosexual. Taketo veci tlacit malym detom do hlav je minimalne rovnaky extrem ako blok tych "prostych" ludi.


selo
selo | 17.9.2021 21:09

Úbohé. Ja som neaký "dúhový" zaregistroval iba v médiách a vôbec ma to neobmedzilo. Neriešim kto s kým lezie do postele.


tmiro
tmiro | 17.9.2021 22:29

Nový námorník na lodi sa pýta starého, ako to tam majú zariadené so sexom. Ten ho zavedie k sudu s dierou: Vždy keď ma niekto chuť, strčí ho do tej diery.
Tak ho tam strčí a potom vravi: To je úžasné, taky dobrý oralny sex som ešte nemal.
Starý sa pyta: A aj fajčia rad vtáky?
Nie. Prečo sa pýtaš?
Lebo zajtra máš službu ty.


Xytrolin
Xytrolin | 18.9.2021 00:06

@LG a co.: A vám nenapadlo, že exhibicionizmus nerovná sa homosexualita? Mne sa tiez niektorí úcastníci pochodov zdajú čudní, ba priam so súbežnými psychiatrickými diagnózami. Ale to je práve tá hlučná menšina, ako vždy. A áno, je to potom kontraproduktívne, ja si to myslím tiež, a nie som homofób. Lenže tu sa seriózna diskusia v štáte musí naštartovať. Spoločensko-politické ciele? No ved samozrejme, ved to vravím, krajina bigotov a ťapákovcov - kuk do parlamentu.


JG
JG | 18.9.2021 08:07

@leader súhlasím, zo všetkých homosexuálov čo poznám iba jeden má potrebu riešiť to čo som písal vyššie :)

@| týmto príspevkom si chcel homosexuálov označiť za zvieratká, alebo za jebnutých? Lebo vieš o tom, že sliepka je taká jebnutá, že keď nemá kohúta a má v sebe naštartovaný ten reprodukčný proces párenia sa, tak stačí aby si do nej jemne kopol a hneď zaujme takú polohu ako keď kohút na ňu skáče? :D Sliepky by mali možnosť voľby, keby si im tam drbol kohúta. A to by som chcel vidieť ako budú pri ňom po sebe skákať :D Inak v tom období párenia sú ešte jebnutejšie morky, lebo kým sliepka sa učupí a po pár sekundách už normálne chodí, tak morka tá sa učupí a zostane tak aj x minút. To si pamätám večne tie patálie pri večernom zatváraní do chlieva keď ich tam chceš rýchlo zahnať ona zaujme tú polohu a je to v péčku. Buď čakáš x minút kým ju to prejde, alebo ju odnesieš. Lebo môžeš do nej kopať, dávať jej kastról na hlavu, nič nepomôže. Kým ju to neprejde, tak je jak drevená :D

@selo to že to teba neobmedzilo neznamená, že to neobmedzilo napr. staršiu tetu čo niesla obed svojmu blízkemu ležiacemu so zlomeninou rebier. Najskôr vystúpila z MHD, ktorá musela zastaviť pre uzatvorenú ulicu z dôvodu pochodu. Nechcela čakať v tej MHD aby to zostalo teplé a myslela si, že to prejde peši. Lenže policajti ju nepustili prejsť tadiaľ ani peši, lebo rozkaz znel jasne. Kým neprejde sprievod nepúšťať nikoho z bezpečnostných dôvodov. Nepomohlo ani že policajtom ukazovala obedár čo má v taške, ani že či si myslia že ich bude mlátiť bagetou. Rozkazy sú totiž rozkazy. A tak tam chudera čakala, pičovala, pozrela si ten "úžasný" sprievod radosti a tolerancie a potom už so studeným obedom išla tam kam chcela. Toto som zažil osobne v BA a vtedy som si povedal, že ak je toto ten spôsob ako sa má vybudovať tolerancia, tak asi to súdruhovia kus nedomysleli...

@Xytrolin ja nehovorím, že exibicionizmus = homosexualita. Ja hovorím, že to čo sa ohľadom toho robí je úplne na puču a som presvedčený o tom, že keby sa to radšej nerobilo vôbec bolo by to omnoho lepšie. Lebo vďaka tým "úžasným" aktivitám mnoho ľudí získava akurát tak peknú averziu k homosexuálom...


mj
mj | 18.9.2021 09:56

ja to vidim tak, ze kto ma pocit, ze sa homosexualita "propaguje" je latentny bi/homosexual, ktory ma z toho obavy :).
Silne pochybujem, ze akakolvek propaganda z prirodzeneho heterosexuala spravi homosexuala. A preto nemam ziadne obavy, ze nejaka prajdparada ohrozuje moju rodinu...


mod
mod | 18.9.2021 10:11

Register: ide o knihu Santa’s husband od Daniela Kibblesmitha, knižka nemá s Dánskom nič spoločné, Santa je beloch ale má čierneho manžela. Tu sa dá kúpiť alebo pozrieť ukážka https://www.amazon.com/Santas-Husband-Daniel-Kibblesmith/dp/0062748742
Naozaj tragické že? Takýchto "propagand" sa dá nájsť kopu a podstatne silnejších ako táto kniha, napríklad prémiový titul pre Playstation - Last of us 2 kde je hlavná hrdinka homosexuálne orientovaná.

Základom týchto produktov je ukázať ľuďom že aj homosexual alebo osoba inej rasy je len človek. Že žijú medzi nami a chcú žiť ako každý iný a nikomu to neubližuje. Ak je toto prehnané tak čo potom nie je? Aká forma podania homosexuality by bola pre teba akceptovateľná? Ja mám totiž pocit že ak by sme zakázali aj tieto knihy ako neprijateľnú formu tak ďalšia možnosť je úplný zákaz hovoriť o homosexualite. Takéto správanie však bude viesť k nárastu rasizmu a homofóbie a neskončí to iba zákazom.


Hovado
Hovado | 18.9.2021 10:26

To je pravda, keď som videl antiwaxersky protest, získal som averziu k dezolatom


Hovado
Hovado | 18.9.2021 10:27

Reagoval som na JéGého, dlho som som nerefrešol stranku


register
register | 18.9.2021 17:50

mod: hej to je tusim ono. Na obrazku je prave cernoch v santovskom obleceni s vrecom. Ale to je detail. Proti tomuto nemam nic. Problemova je podla mna preto, lebo je urcena malym detom. Tu hru nepoznam, ale predpokladam, ze nieje urcena pre tak male deti ako ta knizka. Snad sa chapeme. Tieto veci by som rozoberal najskor v puberte, kedy uz niektore deti zacinaju zistovat ze su ine. Netreba zbytocne dopliest hlavicky malych deti.

Myslim, ze som tymto odpovedal na vsetky tvoje otazky.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader