Gašo

JG | Kto ma nepozná, môže ľutovať ... kto ma pozná, už ľutuje:)

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
jangaso
Cez 10 tisíc zdieľaní... Zdroj: www.facebook.com
 
dbrd
dbrd | 14.5.2021 15:51

pritom priemernu matku zo Zehry pandemia asi ani nezasiahla - rodicia su nezamestnani, deti neskolopovinne, davky chodit neprestali,...
a bezna slobodna matka zase obtrie hubu,...


Lodovik
Lodovik | 14.5.2021 16:03

Ktora pracujuca matka plati 3300 mesacne? Lebo inak je to hranie na city miesto rozumnej argumentacie.

@dbrd Preco myslis, ze bezna slobodna matka nic nedostane (a co to vobec je bezna slobodna matka)?

Nie, ze by som mal chut posielat do osad take sumy, ale netreba sa hned rozculovat a vymyslat rozne scenare s fiktivnymi pracujucimi matkami.


aaa
aaa | 14.5.2021 16:13

Lodovik: tiež sa takýchto fiktívnych scenárov nebojím lebo nakoniec to dopadne rovnako ako vždy pri tejto vláde. Nikto nedostane nič a Matovič zatne ďalšiu miliardovú sekeru.


pherkard
pherkard | 14.5.2021 16:29

Vsetci sa "rozculuju" ci uz tu na gulasi ale aj na ostatnych diskusiach nad takymito prispevkami.
Vazeni, riesit treba pricinu a nie rozculovat sa nad dosledkom.
Kto to navrhol, kto s tym ihned suhlasi, kto sa nechal politicky vydierat, kto ma stale podla prieskumov dost % aby sa dostal do parlamentu atd atp.
Na toto si zodpovedajte. Cigani su v tom nevinne.


vierama | 14.5.2021 18:08

dalsi rasisticky nezmysel. kazdy plati dan z pridanej hodnoty.


| 14.5.2021 20:27

Problém je oveľa väčší ako sa zdá. Peniaze totiž dostanú úžerníci, ktorí si za to kúpia ďalšie auto, alebo pristavajú ďalší bazén.
Dúfam, že voliči OLaNO sa už pomaly prebúdzajú, čo to zvolili.


| 14.5.2021 21:01

@jg cize sme opat pritom co vcera. Bol si v Zehre, videl si matku a jej desat deti a na mieste si horko olutoval, ze nie si na jej mieste.
Ci tebe ide o princip? Brojis proti vsetkym co dostavaju peniaze od statu a nic neplatia naspat? Myslim neziskovky a podobne?
PS. tvoje starsie prispevky boli vtipnejsie


pherkard
pherkard | 15.5.2021 05:50

Bemenny nadomnou.
Neziskovka ma vo volbach kolko hlasov 5-7.
Cigani / romovia - kolko a koho volia. Tu treba ( okrem statnych funkcionarov stredourovnovych) hladat odpoved preco vyhravaju populisticke strany ako Smer 1+2, SERodina a aj OLANO. A tu je problem, preco sa neposunieme NIKDY dalej.


JG
JG | 15.5.2021 10:14

@| v tomto prípade je pre mňa vtipné, že aktuálne už cez 17tisíc ľudí horlivo zdieľa následok, pričom s príčinou nielen že nič nerobia, ale mnohí si ju ani absolútne neuvedomujú. Pre mňa je to taký čierny humor :) A k tomu PS, od začiatku si tu na guláš dávam to čo je vtipné pre mňa bez ohľadu na to, kto mi to ako pochváli, resp. mi vypičuje, nejako ma onálepkuje atď... Takže tvoj názor beriem na vedomie, ale to je asi tak všetko. A ak si ty niektoré tie moje príspevky vykladáš ako atak proti Cigánom, tak to už je tvoj pohľad nie môj :)


pherkard
pherkard | 15.5.2021 11:33

Nepochop.
Tak ako ludstvo aj nasa spolocnost sa vyvija. Ludstvo - slabsi jedinci zahynu. Normalne krajiny na zapad od nas - strana s lepsim programom vyhrava. Kolko to trvalo vo VB, FR atd kym sa dostali na takuto uroven demokracie - starocia + revolucie + mnozstvo mrtvych.
Slovaci mame v podstate stastie v nestasti, ze sme sa dostali v podstate k plnemu stolu demokracie, ale nevieme sa pri nom spravne spravat a tak vyzerame ako "sedlaci".
Nie je koho volit. Klasika.
Porozmyslat treba hlavne u seba vo svojej makovici, co som laviciar, praviciar, liberal, klerikal, chcem kradnut ... no a potom si na zaklade toho vybrat stranu. Bohuzial u nas sa voli na zaklade: postavim 25000 bytov rocne, pridavky pre vsetky deti - 1000E/mes, zatocim s korupciou atd. A skutek utek.
Pre mna - som liberal
Smer1 + 2 + SMERodina zlodeji a korupcnici - ich volici - zlodeji a korupcnici a na nich naviazane struktury od dedinskeho starostu o uradnikov krajskych uradov a ministerstiev.
OLANO - zbierka klamarov s 1 alfasamcom, v ktorom niektori uvideli mesiasa - ak nechceme diktaturu - tak to nikdy nefungovalo a ani nebude
SAS - ekonomika na 1 mieste, trochu sa straca ludske citenie. Pre mna 90%
ZA LUDI - dobra myslienka - zle realizovany projekt - rozpustit zlucit s inymi stranami
PS - socialisti - chcu rozdavat tolko, co este nikto nezarobil, amorfne zdruzenie ludi - oslovia skor mladych do 30 rokov
Viac sa do parlamentu nedostane - mozno este madari.
Vytlac si tento prispevok, zober fixku a zacni vyskrtavat v poradi tie, ktore su pre teba absolutne najhorsie - ktora zostane - tu vol vo volbach.


pherkard
pherkard | 15.5.2021 15:08

Ak budes cely zivot cakat na idealnu zenu, tak ten zivot stravis v cakarni.
To iste je s ludmi a ludstvom ako takym - nie sme a ani nikdy nebudeme ideal.
Ano, ale najprv si treba sam pred sebou zodpovedat otazku "kto som a kam kracam" (to je citat) az potom sa mozem rozhodovat, od vyberu co varit, cez farbu a typ auta, byt/dom, partner(ka) atd.
Pri politike - jednoduche otazky, kolko sa ma o teba a druhych starat stat, co s odkazanymi ludmi, podpora podnikania ....
Ale fakt najjednoduchsie je to s tou fixkou.


tmiro
tmiro | 15.5.2021 20:58

Na tomto pohorel Fico 3 dní pred voľbami keď rýchlo zvyšoval dôchodky a podpory na mimoriadnej schôdzi a podla zákona bolo možné zvolať mimoriadnu, lebo hrozili veľké škody, hrozili veľké škody že vyhrá opozícia a budú veľké škody... Najme u Ficovcov.. Tak deň pred voľbami sa mu na to ľudia vysrali, lebo si spomenuli, že tie podpory na deti dajú bielym.. Ale aj ciganom...

To isté robí teraz Matovic, vôbec sa nepoucil z Ficov ho fiaska..

Ja to nechápem.
To je pre Matoviča ozaj také ťažké prijať zákon že darujem 200 sociálku na deti belochom a ciganom nie???

Však by vyhral voľby na SK s takýmto niečim.

Výhovorku môže použiť kľudne tu od Fica.

Musíme prijať taky zákon že dáme podpory na deti iba bielej farby a na tmavé nie, lebo hrozia veľké škody. A len takto nás budú voliť a zostaneme pri moci a Fico sa nevráti a nebudú škody.

Čisté jak oko.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader