Gašo

JG | Kto ma nepozná, môže ľutovať ... kto ma pozná, už ľutuje:)

jangaso
Dúfam, že toto zostane iba ako vtip Zdroj: www.facebook.com
 
salamoon
salamoon | 9.5.2021 18:42

pri nasich poctoch by som cakal tabulky opacne...


ja-som ja
ja-som ja | 9.5.2021 19:22

Samozrejme že to môže byť len vtip, aj to nepodarený..
Platia pravidlá pre vstup do krajiny, nie na pláž. test alebo očkovanie, bez toho sa nikam nedostaneš.


Len tak
Len tak | 9.5.2021 19:42

Veď čipovaných stačí naprogramovať... načo policajti.


ja-som ja
ja-som ja | 9.5.2021 23:49

No ak chcel autor vzbudiť dojem, že neočkovaní budú mať viac slobody, priestoru a iných výhod, tak sa ale poriadne mýli.. skôr naopak, max 72 hodinový test na vstup a výstup z krajiny, ktorý nebude zadarmo.


Daniel
Daniel | 10.5.2021 08:03

Som ockovany. Vcera som mal konferencny online hovor cez implantovany 5G cip so Sorosom a Billom Gates-om, kde mi potvrdili, ze ockovanych bude Gates vozit osobne svojou vodikovou jachtou na sukromne plaze. Kazdy ockovany dostane vlastny cloud, kde bude ukladany ocny zaznam a po analyze sa nahlasi uradom kazdy neockovany, ktory bude porusovat protipandemicke pravidla. Po odchyte budu kazdemu neockovanemu implantovat do mozgu detonator, ktory exploduje, ked nebude casovac pravidelne resetovany testovacou palickou antigenoveho ci PCR testu v nosohltane. Interval urci EU v spolupraci s NATO. Rusky hackeri uz udajne pracuju na hacknuti systemu. Po podpise zmluvy, kedy kazdy predcasny vybuch po hacknuti musite nahlasit iba Rusom, vam uskutocnia pokusnu upravu firmwaru detonatoru.


Katolibanec
Katolibanec | 10.5.2021 08:50

je to blbost, aj keby bolo neockovanych na dovolenkach menej, tak im vyhradia adekvatny priestor ich mentalnej vybave ..


blackota
blackota | 10.5.2021 08:53

nepochop> letis do egypta za tyzden, ano?

no aspon je pekne vidno, ako dristas, lokalny bajkarsky kulokar :)


| 10.5.2021 12:16

Jasné, veď neočkovaní budú musieť stále mať rozostupy :)


Katolibanec
Katolibanec | 11.5.2021 01:01

Zeby napriklad pre toto?:

Zákaz cestovania do zahraničia na účely rekreácie sa predlžuje o mesiac, platiť teda bude do 28. mája 2021. Vyplýva to z uznesenia vlády SR, ktoré bolo prijaté 26. apríla.


Daniel
Daniel | 11.5.2021 21:26

No a toto tu máme, ako reprezentatívnu vzorku odrbaváča systému. Toto je presne ten národný šport, kvôli ktorému tu nikdy nebude na úrovni. Najvyššia priorita je stále s niečím vybabrať a stavať sa potom do role hrdinu. Som čítal pekné prirovnanie. Slovensko sa už dávno nespráva, ako národ so spoločným cieľom, ale ako bezcieľny dav egoistov. Niečo, ako štúrovské hnutie či SNP by sme ani náhodou nedali.


Katolibanec
Katolibanec | 11.5.2021 21:32

@Daniel vytesat do skaly!


Daniel
Daniel | 12.5.2021 06:29

Omyl. Tu sa zauzila dogma, ze ked podnikas, musis byt do roka takmer milionar, inak si neschopny a chudak. Hesla ako "Kto nekrade, okrada svoju rodinu" len podpisuju mentalny stav naroda. Zarobit len tolko, aby si vedel slusne zit je kazdemu malo. Preto sa podnika hlavne v oblastiach, kde stat dava velke dotacie, kde mas kontakty na spravnych miestach, ci kde sa crta velka plnka z eurofondov. Egoizmus a snobizmus kam oko dovidi.


ja-som ja
ja-som ja | 12.5.2021 06:53

No určite odrbávanie nie je nutné v žiadnej sfére, všetko záleží od mentálnej výbavy. A odrbávať protipandemické opatrenia je prinajmenšom hlúpe. Ak sem dotrepeš indickú mutáciu, tak budeš neskôr vyplakávať, že sa zasa opatrenia sprísňujú a kradnú ti slobodu. Ja mám pocit, že kvôli takýmto odrbávačom tu nikdy nebude dobre. Lebo uprednostniť krátkodobý profit pred dlhodobým to je také slovenské.


JG
JG | 12.5.2021 09:55

z hľadiska plánovania dlhodobého profitu to má premakané Čína. Súdruhovia majú pripravené plány na 50 aj viac rokov dopredu, ale na druhej strane sa so slobodami ani inými vecami vôbec neserú :)


Daniel
Daniel | 12.5.2021 19:45

To nie je pesimizmus, ale realita, ktorú výnimky iba potvrdzujú. Táto mentalita pri politike sa iba zvýrazní. Na jedného politika je napojených viacero podnikateľov, ktorí priamo ťažia z tejto spolupráce. Od informácií až po priame dotácie. Úplný vrchol je, ak bohatí priamo zainvestujú do politika, ktorý následne ako biely kôň vracia to, čo do neho bolo investované. Myslím, že na príklad netreba chodiť ďaleko. Samozrejme, čím vyššia politika, tým častejšie a o ide väčšie peniaze. Touto rakovinou je prerastená celá krajina a morálka či verejný záujem je v stave klinickej smrti. Začína to v malom, pri snahe odrbať systém, zatajiť príjem, vybaviť prednosť na úrade, obehnúť poradovník, jazdenie dopravou bez platenia atd, atd, atd...


Daniel

Daniel
Daniel | 13.5.2021 06:08

nepochop -> neviem, preco sa tu zrazu hras na filantropa a moralnu autoritu, ked sam hladas kazdu nedokonalost systemu, aby si ju zneuzil vo svoj egoisticky prospech. Len zvierata funguju na principe, ze musis im pravidla presadzovat fyzickym sposobom. Skratka cukor a bic. Ak nieco definuje ludi ludmi, tak je to schopnost moralneho spravania. Tak tu nerozpravaj, ze si chcel cestne podnikat. To ti neverim. Prvu skratku, ktora by sa ti ukazala, by si chladnokrve vyuzil a este by si sa chlapil, aky si cavo a chytrak.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader