Gašo

JG | Kto ma nepozná, môže ľutovať ... kto ma pozná, už ľutuje:)

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
jangaso
Úbohá Amerika Zdroj: www.facebook.com
 
mikchalus
mikchalus | 6.11.2020 00:45

ten vpravo sediaci vyzera ako bolsevik ftacik. ale nemoze byt, ten mal tak 18 vtedy.


Hepi Gou Laki
Hepi Gou Laki | 6.11.2020 09:14

Unikla mi informácia, že komunizmus zvrhli katolíci, to je nejaký nový pohľad upravujúci históriu? Súhlasím, že náboženská sloboda bola popieraná, ale nie je to tak, že by to bolo katolícke povstanie. "Sloboda" má omnoho širší význam a je mi ťa úprimne ľúto, ak ju vnímaš iba v kontexte náboženstva. Ak naznačuješ, že mentálne a sociálne nastavenie katolíkov a má vplyv na dnešných/bývalých vrcholných predstaviteľov Slovenska, sčasti s tebou z psychologického hľadiska súhlasím, a z veľkej časti nie. Zrejme pozeráš cez filter vlastných skúseností a chýba ti historický kontext.


Nathanael
Nathanael | 6.11.2020 13:19

Hepi: To si nevšímaj, to je umelá inteligencia nasadená na generovanie náhodných príspevkov, aby v diskusiách reč nestála...


Hepi Gou Laki
Hepi Gou Laki | 6.11.2020 21:51

OK, tak sa uz nenecham nachytat ;)


cannabis
cannabis | 7.11.2020 12:26

Katolici zvrhli socializmus? CHlapci VY ste fakt naivni. :D

Socializmus zlikvidovali komunisti a STBaci. Nemali totiz ako inak prezentovat svoje nakradnute peniaze, tak museli zmenit system. Zo socializmu kapitalizmus a z kolektivizacie zrazu divoku privatizaciu.

PRETO BOLA NEZNA NEZNOU, nikdy by to tak nedopadlo, keby si uz statny majetok davno pred 89tym nerozdelili STBaci a komanci.

TAkze ste naivni, ked si myslite ze niekto zvrhol socializmus. Ten uz jednoducho nebol prijatelny pre vtedajsich komunistov, ktori su dnes uz uspesnymi podnikatelmi a oligiarchami! :D

Alebo si myslis, ze taky HASCAK by zil v inom svete, keby to tak nebolo?


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader