Gašo

JG | Kto ma nepozná, môže ľutovať ... kto ma pozná, už ľutuje:)

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
jangaso
Oznam (dobrovoľné) Zdroj: scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net
 
Lodovik
Lodovik | 29.10.2020 23:17

By som chcel vidiet tu ich zmluvu.


mikchalus
mikchalus | 29.10.2020 23:52

tzv najomny kokot.


| 30.10.2020 04:17

zdrap papiera. nech sa o nieco pokusi, vysudia od neho aj posledne trenky. keby som v tom baraku byval schvalne nejdem, nech je zabava.


gimli
gimli | 30.10.2020 07:29

"keby som v tom baraku byval schvalne nejdem, nech je zabava"
To su take fajne argumenty. Zakon, pravo, vsak vy im ukazete. Viete vsak o tom, ze virus na taketo veci "kasle" a ked vas budu v nemocnici napajat na ventilaciu tak to zarucene budete vidiet inak?


JG
JG | 30.10.2020 07:46

@gimli "Dá se říct, že 3 z 10 Covid+ pacientů, a to dokonce i pokud mají příznaky, antigenní testy vůbec nerozpoznají!"

Toto je citácia zo správy Fakultnej nemocnice Motol, v ktorej na základe svojho výskumu tá nemocnica dospela k záveru, že antigénové testy nie sú spoľahlivé a na základe zverejnenia ktorej náš premiér zvolal tlačovku, na ktorej hlásal že plošné testovanie tými testami má 2 krát tak väčší zmysel ako čakali... A na základe výsledkov z takýchto testov budú podľa všetkého ľudia pobehovať po obchodoch atď....


aaa
aaa | 30.10.2020 07:56

gimli: premier sam povedal ze testovanie je dobrovolne a ludia sa mozu rozhodnut ci pojdu na test alebo pre svoju bezpecnost zostanu 10 dni doma v karantene, nikde neodznelo ze ked zostanem v karantene tak ochoriem na kovid(sam premier ocakava 1.5-2% nakazenych). taketo obmedzovanie zdravych ludi v celostatnom meritku je nieco neslichane.


| 30.10.2020 07:59

@gimli: aby bolo jasne, ja nespochybnujem protipandemicke opatrenia a aj ich dodrziavam. o celoplosnom testovani si myslim svoje, ale to skor ohladne organizacie a matovicovho PR.

mne ide o to, ze nejaky arogantny kokotko si svojvolne zavadza nejake represalie a - to musis snad uznat aj ty - uplne protipravne. alebo takto poviem: otestovat by som sa dal, ale keby pop mne chcel nejaky certifikat, tak by som ho zaprel a poslal do pice najkratsou cestou.


gimli
gimli | 30.10.2020 08:23

Vsetko je to uhol pohladu. A jeden uhol pohladu je, ze nezalezi ani na Matovicovi, ani na "arogantnom kokotkovi" a jedine co je podstatne je, ze tu hrozi riziko nakazy virusom a kazdy by sa mal snazit v ramci svojich moznosti chranit seba a ostatnych. A neriesit zakony/nezakony a podobne.


JG
JG | 30.10.2020 08:38

@gimli ale záleži na Matovičovi, lebo práve vďaka jeho modrým certifikátom a.k.a. priepustkám na slobodu, ktorými sa snaží nalákať ľudí na to testovanie si aj ostatní vymýšľajú takéto podmienky... A ľudia sú tými bláznivými politikmi tak zmagorení, že absolútne nepočúvajú lekárov, že hoci to testovanie pomôže odchytiť niektorých roznášačov, rozhodne by sa ani k tým ostatným nemalo pristupovať ako k neroznášačom a uvoľňovať im na základe toho výsledku pohyb... A to už nehovorím o tom, že ak sa nám na tom hókus-pókuse nedajbože ešte aj nakazí zdravotnícky personál tak sme úplne v prdeli...


XX
XX | 30.10.2020 08:46

gimli, suhlasim, hrozi riziko nakazy. Aj na celoplosnom testovani. V interiéroch extremne vysoke. Ako ti JG spominal, test neodchti 3 z 10 otestovaných s príznakmi ochorenia. AG testy sa totiz vyvijali za ucelom, aby si uz príznakových vedel rychlo diagnostikovat, ci je to chripka alebo covid. Nakolko nase slavne celoplosne testovanie bude hlavne o testovani bezpriznakovy, tak tie testy vyhodia urcite data, ale ich intrepretacia bude extremne narocna, nakolko urobit porovnavaci experimnet, kde prestestuju skopinu ludi PCR testami aj AG testami vlada zatrhla. Este jedna drobnost, Matovis hlasa, ze AG testy odchytia tych najinfekcnejsich. Virológovia to negovali. A to, ze sa ozvyva cim dalej tym viac lekarov proti celoplosnemu testovaniu, rovnako vedcov, to tiez o niecom svedci.


vsetkovklude
vsetkovklude | 30.10.2020 09:17

30.10.2020 07:59 - neviem kto si, ale máš totálnu pravdu, presne tak nejak to cítim aj ja...aj u nás v práci sa taký arogantný **** našiel, včera sme dostali mailom toto, GDPR sa nejako rýchlo opomenul, keďže my ho v práci musíme prísne dodržiavať:
Všetci zamestnanci, vrátane cudzincov a zamestnancov nad 65 rokov (ďalej len „zamestnanci“) sú povinní predložiť svojmu priamemu nadriadenému bezodkladne po príchode do práce dňa 02.11.2020 Certifikát o absolvovaní celoplošného testovania.


XX
XX | 30.10.2020 09:25

vsetkovklude, to im vyplyva z nariadenia vlady, nezazlievaj to svojmu zamestnavatelovy.

nam vcera tiez prisli urcite nariadenia a miestami dost absurdne: "Ako má postupovať zamestnanec, ktorý sa testovania zúčastnil a má negatívny výsledok a osoba, s ktorou je v jednej kancelárii má pozitívny výsledok testu – predpokladá sa , že sa po testovaní nestretnú – zamestnanec nie je povinný zotrvať v domácej izolácii, chodí naďalej do práce"


Obavam sa, ze s takymto pristupom sa nam to tu siri v populacii dalej


vsetkovklude
vsetkovklude | 30.10.2020 09:46

ja nezazlievam zamestnávateľovi, že odo mňa pýta výsledok testu, ja mu zazlievam, že aj napriek tomu, že máme ľudí, ktorí sú oprávnení prichádzať do styku s našimi údajmi spadajúcimi pod GDPR, vedenie si svojvoľne určí, že výsledok testu mám ukázať sekretárke mojej priamej nadriadenej...


| 30.10.2020 10:08

@vsetkovklude,XX: jedna vec je ked ta zamestnavatel nechce pustit do prace lebo si pozitivny a uplne ina vec je ked ta niekto chce delozovat, lebo si neabsolvoval DOBROVOLNY test, pricom by si mal stravit karantenu doma.

@gimli: nepochopil si o com debata je. samozrejme by kazdy mal chranit seba aj ostatnych, to nespochybnujem. a nespochybnujem ani ROR. spochybnujem to, ze ak neabsolvujes test, tak ta niekto ma pravo vyhodit z domu na ulicu.


Potratová Veiraca
Potratová Veiraca | 30.10.2020 10:23

takto by som to ;)

kazdy, kto tento dokument bez akejkolvek pravnej relevancie siri, je rovnaky tupy kokot, ako pripadny autor tohoto dokumentu, ci uz je to prave alebo fake ;)

ak by ste nemali nasrate v hlavach, a bezmysliekovite nerepostovali kazdu picovinu, co najdete v mailboxe alebo na ksichtoknihe, svet by bol daleko lepsie miesto pre zivot ;)


vierama | 30.10.2020 11:49

najprv som si myslela, ze to ten spravca je tupec. ale nie, to ti vladtnici bytov su tupci, ked si za spravcu vybrali takehoto magora. dufam, ze po tomto zmudreju a vypovedaju mu zmluvu o sprave.
on si fakt mysli, ze moze vladtnikov zbavit vladtnickeho prava, ktore je ustavou chranene??
on si fakt mysli, ze vladtnikom moze zrusit najomnu zmluvu, ktoru vlastnici podpisali so svojimi najomcami?? a takto ze bude zasahovat do uzivavieho prava vlastnikov?? to co za tupec toto?? aj s tymi vlastnikmi...


JG
JG | 30.10.2020 13:19

@(/) schválne keď už som podľa teba ten tupý kokot, tak či trafíš, prečo som to tu dal ja :)


macska
macska | 30.10.2020 15:35

Nie je ten papier nebezpečné vyhrážanie / vydieranie?


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader