Gašo

JG | Kto ma nepozná, môže ľutovať ... kto ma pozná, už ľutuje:)

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
jangaso
Rusko vs. Ukrajina Zdroj: www.facebook.com
 
wiliam
wiliam | 14.4.2014 23:36

***láska nepozná hraníc***;-)


JG
JG | 15.4.2014 08:50

tak tak...laska ma v nejaku politiku... skoda ze to vsetci tak neberu a skacu psychopatom na stvave hry...


Alli baba a XL výtržníkov
Alli baba a XL výtržníkov | 15.4.2014 09:27

ti mladi by mali byt vzorom Putinovy aj dalsim svetovym lidrom, ak chcete nieco dosiahnut tak to nerobte zbranami, tie nie su vyrobene k tvroeniu ale k niceniu a tak nic vytvorit nedokazu


Xytrolin
Xytrolin | 15.4.2014 10:58

Najprv si ludia v spolocnosti musia sami uvedomit, co je uz za hranicami "normalneho" protestu. Zobrat si zbran a zautocit na policajnu stanicu alebo cokolvek tomu co i len vzdialene podobne - to uz asi koser nie je, ale jednoducho vasne su vasne. A zaplateni a neoznaceni zoldnieri su dalsia vec. Verim tomu, ze aj vacsina Rusov na vychode Ukrajiny je normalna, len ich treba zorganizovat a urobit pochod za kludne vyriesenie situacie volbami, referendom, upravenim ustavy a pod. Len ten najsilnejsi a najpovolanejsi v tomto smere taketo vyhlasenie neurobi, lebo mu to nehra do karat. Inak by tam tych svojich kuklacov neposlal.


JG
JG | 15.4.2014 11:43

Xytrolin komu by podla teba v dnesnej dobe najviac vyhovoval globalny vojnovy konflikt?


Alli baba a XL výtržníkov
Alli baba a XL výtržníkov | 15.4.2014 12:16

JG - Ak mozem, tak podla mna nikomu, prave preto Putin citi prilezistost, lebo zakial sa svet tvari, ze situaciu riesi a boji sa zasiahnut, Rusku len s jedlom rastie chut.


JG
JG | 15.4.2014 15:21

Ali tak podla mna, urcite vojnovy konflikt vyhovuje tym najviac zadlzenym, kedze vieme kde pri vojne skoncia dlhy + tym co produkuju veeeeeeela zbrani. A ci Rusku rastie chut neviem, kedze okrem rosad okolo svojich hranic som nic ine nezaregistroval. Existuju staty s omnoho vacsou chutou, co robia vojnove rosady aj na inych kontinentoch, nielen kusok od svojho uzemia...


Alli baba a XL výtržníkov
Alli baba a XL výtržníkov | 15.4.2014 15:29

Najviac za posledne roky zbroji Rusko, zadlzeny je dnes kazdy. Rusku po Kryme zachutilo a tak sa teraz ruskou technikou vyzbrojena "domobrana" zahryzla aj do daksich sust Ukrajiny. Este som nevidel, aby demonstranti mali k dispozicii rovnosaty a moderne zbrane aj tazku techniku a zhodouokolnosti presne taku aku pouzivali tiez demonstranti na Kryme a je to len nahoda, ze prave taku techniku pouziva sucasna moderne vybavena Ruska armada, nie Ukrajinska ta ma sice tiez Rusku techniku ale poriadne zastarnu, taku, ze ju po obsadeni Krymu sudruh KGB Putin odmietol, leda tak ako druhotnu surovinu. Takze mne z toho vychadza, ze zakial sa svet nevie rozhybat ako zakrocit Rusko vyuziva situaciu.


Xytrolin
Xytrolin | 15.4.2014 16:40

@ JG: Alli to vysvetlil za mna. Rusko vyuziva, ze sa zvysok slusnejsich ludi pri zmysloch zhacilo. Standardne ale plati, ze na velku dieru patri hruba zaplata. Tie ludove mudrosti maju nieco do seba. Ale priznavam, ze som sa svojim komentarom nechal uniest, a zabudol som napisat to podstatne: nezavidim obcanom Ukrajiny, ci Rusom alebo Ukrajincom, do akej slamastiky sa dostali... Je mi ich luto.


JG
JG | 15.4.2014 17:09

Ali ano kazdy, ale je si treba porovnat rozsah http://demonocracy.info/infographics/usa/world_debt/world_debt.html. Co sa tyka zbrojenia: USA-460 miliárd eur, Čína-135 miliárd eur, Rusko-63 miliárd eur, Saudská Arábia-48 miliárd eur, Francúzsko-44 miliárd eur, Veľká Británia-42 miliárd eur...udaje z roku 2013. Ja o tom, ze na Kryme a kade tade po Ukrajine su Rusi ani nepochybujem. Ale stale mi to coraz viac vychadza na to, ze su tam preto, lebo vedia asi nieco co ja zatial neviem...mozno ze vedia, kde a kedy pride reset dlhov...tento system v rukach nenazranych svin inak ako vojnou ani skoncit asi nemoze...chudak nasa planeta...inak na moj vkus na Gulasi rozoberame moc vaznu temu...


JG
JG | 15.4.2014 17:15

Ten link ma byt bez bodky http://demonocracy.info/infographics/usa/world_debt/world_debt.html


spambot
spambot | 15.4.2014 17:46

jasné, Rusi obsadili Ukrajinu lebo "možno vedia niečo čo my nevieme". takže problém je vyriešený, okupácia je legitímna, lebo ASI VEDIA NIEČO, čo my nie! výborný argument!

a možno dostali od Janukovyča pozývací list ako kedysi od Biľaka keď obsadili ČSR, veď to bolo predsa tiež legitímne keďže boli POZVANÍ.

takže záverom toho všetkého je: odporní američania!


JG
JG | 15.4.2014 17:57

Spambot ak si si nevsimol (a viem ze si si vsimol), tak ja som sa jasne vyjadril, ze netusim o co tam kraca a nie sa snazil hovorit ci je nieco legitimne, alebo nie...a o odpornych americanoch som ja nepovedal ani slovo, ze si si to ty tak vysvetlil, tak to je tvoja vec...ja ak sa mam vyjadrit na USA vs. Rusko, tak podla mna je to stale stara znama hra "rozdeluj a panuj"...lebo hadanie sa kvoli Rusku reps. USA fungovalo, funguje a asi aj dlho fungovat bude...


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader